Zorg

Vanuit eigen jarenlange ervaringen in de zorg is het idee achter de afdeling Job & Training Zorg ontstaan. Die ervaring heeft geleerd dat andere bureaus niet altijd de goede match weten te vinden tussen de zorgprofessional én het werkveld waar de zorgprofessional zich in bevindt. Dit zorgt voor ontevredenheid bij de cliënt, frustraties bij het huidige zorgteam en bij de zorgprofessional van een bureau. De nadelen van werken met, of werken voor een detacheringsbureau gericht op zorg waren dan ook groter. Job & Training biedt hier uitkomst in. Gedachten als ‘werken met een bureau is duur want de inzet van een zorgprofessional via een bureau kan vaak toch niet optimaal worden benut’ of ‘werken voor een detacheringsbureau is onpersoonlijk en je hoort nergens bij‘ horen dan ook tot de verleden tijd. Job & Training biedt dan ook bij uitstek services aan die maken dat de zorgprofessional, klant en bovendien het belangrijkste; de cliënt die de zorg moet ontvangen, tevreden zijn en aansluiten bij de wensen en behoeften van ieder.

Visie Job & Training Zorg

De overkoepelende visie  van Job & Training zorg sluit aan bij de visie van het bedrijf Job & Training. Daarnaast hebben wij als afdeling Zorg nog een eigen zienswijze op de visie die voor dit vakgebied belangrijk is:

Wij zien in een zorgprofessional meer dan een kandidaat met een CV en een functiebeschrijving is meer dan een opsomming van taken en opleiding. Zo is een zorgvrager in onze ogen ook meer dan een zorgvraag. Wij vinden het daarom belangrijk dat een zorgprofessional past binnen de visie van een bedrijf en bij de doelgroep waar hij/zij voor wordt ingezet.  Een cliënt en diens (thuis) zorgorganisatie mag immers niet de dupe worden van een verkeerde match of inleveren op de kwaliteit van zorg.

Voor werkgevers

Iedere zorgorganisatie heeft weleens te maken met uitdagingen op personeelsgebied. Job & Training Zorg vindt het belangrijk dat ondanks deze uitdagingen de continuïteit en kwaliteit van zorg van een zorgorganisatie behouden blijft. Achter iedere zorgorganisatie zit tenslotte een zorgbehoevende cliënt(en) die hier niet de lasten van mag ervaren.

Een bekende term in de zorg is ; ‘zorg op maat’. Als je zorg op maat wil bieden vraagt dat ook om zorgprofessionals op maat, ook al is de inzet van deze zorgprofessionals vaak maar van tijdelijke aard.

Job & Training bied daarin de oplossing met werving en selectie op maat. Op die manier ontvangt u altijd een zorgprofessional die bekwaam is voor de job.

Daarnaast bied Job & Training Zorg de mogelijkheid om uw zorgpersoneel te trainen en of te voorzien van een op maat gemaakte training/scholing. Dit verzorgen wij ook voor onze eigen zorgprofessionals. Het is tevens mogelijk om onze zorgprofessionals specifiek te scholen/trainen op een specifieke hoge/complexe zorgvraag waar de professional doorgaans niet voor is geschoold.

U kunt voor alle functies van zorgprofessionals bij Job &Training Zorg terecht. De medewerkers achter Job & Training Zorg hebben zelf jarenlange ervaring in de zorg en kunnen op die manier garanderen dat zij goede matches kunnen maken voor u.  Er vindt een zorgvuldige screening plaats waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

De werkwijze van Job & Training is eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk.

Wat bied Job & Training Zorg zorgorganisaties:

 • Zorgprofessionals die geschikt zijn voor de job!
 • Ad-hoc oplossing bij noodgevallen
 • Kan u voorzien van tijdelijke vervanging bij bijv. zwangerschapsverlof, of tijdens vakantieperiodes en of andere pieken
 • Kan uitkomst bieden bij personeelstop of het opzetten van een nieuwe zorginstelling of rayon
 • Zorgprofessionals in alle functies/opleidingsniveaus
 • Contactpersonen die uw zorgvraag begrijpen en kunnen inschatten welke zorgprofessional u nodig heeft voor de job
 • De mogelijkheid voor het bieden van een op maat gemaakte training voor uw eigen zorgprofessionals en of voor een van onze zorgprofessionals wanneer u bijv. een cliënt/doelgroep heeft met een specifieke zorgvraag
 • Werven en selecteren van zorgprofessionals door een voor u uitgezette vacature
 • Persoonlijk, betrouwbare en eerlijke werkwijze.

Is uw interesse gewekt en/of heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact  met ons op.

Voor (toekomstige) medewerkers

Job & Training vindt het naast dat de cliënt zorg op maat ontvangt, ook belangrijk dat het personeel een job op maat krijgt aangeboden. Wanneer je als zorgverlener op een plek wordt ingezet waar jouw ervaring of affiniteit ligt zorgt dit ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Dít vinden wij belangrijk!

Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de werkvloer op gaat. Zo vinden wij het belangrijk dat je van te voren weet waar je aan toe bent. Wanneer het mogelijk is vragen wij vooraf dan ook altijd informatie aan over de werkplek, zodat je voorbereid de werkvloer op kan gaan. We investeren in persoonlijk contact met jou, om zo de tevredenheid te peilen en om eventuele op of aanmerkingen mee terug te kunnen nemen naar de klant.

Job & Training verzorgt tevens trainingen voor zijn medewerkers zodat zij waar nodig vakbekwaam en bevoegd de werkvloer op kunnen. Op wens van de klant kan het gebeuren dat er een specifieke training voor een bepaalde zorgvraag wordt aangeboden. Daarnaast worden er voor de medewerkers algemene leuke informatieve bijeenkomsten georganiseerd die te maken hebben met het vakgebied zodat u de kans krijgt om uw vakkennis op peil te houden. Je bent als medewerker van Job & Training ook vrij om zelf behoeftes/ interesses aan te geven voor bepaalde scholingen/workshops (graag zelfs!).

Bij veel bureaus krijgt je het gevoel dat je een kleine zelfstandige bent. Je hoort vaak niet volledig bij het team van je werkplek omdat je ‘tijdelijk’ bent en hebt verder ook geen team van directe collega’s om je heen. Job & Training vind het toch belangrijk om zijn medewerkers een ‘teamgevoel’ te geven en organiseert daarom vrijblijvende ontmoetingsdagen voor Job & Training zorgprofessionals. Tijdens deze ontmoetingsdagen krijg je de kans om andere zorgprofessionals te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Samen maken wij immers Job & Training Zorg mogelijk voor onze klanten en cliënten!

Doordat de medewerkers van Job & Training zelf ervaring hebben in de zorg kunnen zij de taal die u spreekt begrijpen, vertalen naar de praktijk en staan zij dicht bij u. De betrouwbare, eerlijke en persoonlijke benadering zorgen voor tevreden personeel, klant en het belangrijkste; een tevreden zorgvrager.

De voordelen van werken bij Job & Training Zorg op een rij:

 • Zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken
 • Je bent flexibel en het biedt je de kans om verschillende ervaringen op voor jou passende werkplekken op te doen
 • Vrijblijvend volgen van bepaalde scholingen en workshops georganiseerd door job & training afdeling Zorg (zie het scholingsaanbod voor actuele informatie)
 • Altijd een job voor jou op maat!
 • Kans om voor jezelf een goede balans tussen werk en privé te creëren met een passend salaris
 • Persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar contact. Dit garanderen wij, doordat wij werken met één aanspreekpunt met de nodige zorgervaring
 • Een mogelijkheid om een vrijblijvend teamgevoel te ontwikkelen naar eigen behoefte.

Ben jij een zorgprofessional in welke functie/opleidingsniveau dan ook? Heb je interesse en voldoe je aan de voorwaarden ? Schrijf  je dan gratis in bij ons bureau. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Direct telefonisch contact  met ons opnemen mag natuurlijk ook!

 

Voorwaarden om aan de slag te gaan als zorgverlener via Job &Training:

 • Diploma afgeronde beroepsopleiding of bewijs van deelname/ opleidingsjaar aan een bepaalde beroepsopleiding
 • Uittreksel big-registratie indien van toepassing
 • VOG ( verklaring omtrent gedrag, op te vragen bij de desbetreffende gemeente waar je woont)
 • Titerbepaling Hepatitis B indien van toepassing.

Ga direct naar:

Werkgever
Medewerker