Werken bij J&T

Als professional heb je het niet altijd gemakkelijk. Soms verlies je door het grote aanbod aan vacatures het overzicht en de focus op jouw optimale baan. Job & Training ziet in de zoektocht door vacature- en bedrijvenland vele kansen. Met jouw profiel in ons bestand stemmen wij dagelijks af met diverse bedrijven uit verschillende branches.

Bij ons krijg je de kans om je bij een grote verscheidenheid aan klanten te profileren. Dit geschiedt op basis van uitzending, detachering of werving & selectie (W&S).

Job & Training geeft je de kans om jezelf op een prettige manier te ontwikkelen. Je doet ervaring op en profileert jezelf bij een grote diversiteit aan organisaties. Van kleinere, regionale bedrijven tot de grootste werkgevers van Nederland in verschillende vakgebieden. Wij zetten je precies in waar je nodig bent en ondertussen blijf je gewoon in dienst bij Job & Training. Uiteraard blijven wij garant staan voor zaken als persoonlijke ontwikkeling, opleiding, coaching en werkplezier.

Door geregeld persoonlijk contact en een uitgebreide screening waarin we jou wensen, ervaring, competenties en kwaliteiten goed in kaart brengen kunnen wij samen met onze kennis over de verschillende vakgebieden ervoor zorgen je een werkplek toebedeeld krijgt die voldoet aan jou wensen en eisen.

Een gemotiveerde medewerker presteert immers beter en hier heeft de opdrachtgever uiteraard ook baat bij. Een win-winsituatie!

Ben jij een gemotiveerde sollicitant en heb je een vakgerichte opleiding en/of ervaring? Dan staat Job & Training klaar om jou aan een passende baan te helpen. Neem contact met ons op of vul gratis ons inschrijfformulier in waarna wij contact met jou zullen zoeken.

Raadpleeg eventueel het kopje vakgebieden voor meer informatie over een bepaald vakgebied.

Schrijf je nu in!janee