Facilitaire dienstverlening

Voor werkgevers

Facilitaire dienstverlening is een heel breed begrip. Beroepen in de facilitaire dienstverlening hebben 1 ding gemeen namelijk; ondersteunen van bedrijven bij hun kerntaken. Ieder bedrijf heeft andere kerntaken en richt de verdeling van deze taken anders in.

 

Doormiddel van met u in gesprek te gaan komen wij erachter welke kerntaken de medewerker van de facilitaire dienstverlening voor uw bedrijf (tijdelijk of langdurig) moet gaan vervullen. Wanneer wij dit in beeld hebben kunnen wij in ons bestand opzoek naar de juiste kandidaat voor de facilitaire dienstverlening van uw bedrijf. Eventueel is het mogelijk om uw of ons personeel voor specifieke taken van uw bedrijf op te leiden en/ of te scholen.

 

Inzet van een medewerker voor de facilitaire dienstverlening kan op korte termijn basis (ad-hoc/ uitzending) of lange termijn (detachering) bijv. bij ziekte/ tijdelijk personeel tekort. Daarnaast kunt u ook overwegen om via ons een werving en selectie (W&S) programma te starten, wij zullen dan geschikte kandidaten voor de functie selecteren en aan u voorstellen ( voor meer informatie zie kopje diensten).

 

In onze zoektocht gaan wij zorgvuldig te werk, wij houden rekening met uw wensen en nemen deze mee in het selecteren van een geschikte kandidaat. Een samenwerking met ons houdt in een persoonlijke, betrouwbare en eerlijke werkwijze.

 

Heeft u en uw bedrijf een medewerker voor de facilitaire dienstverlening nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Voor (toekomstige) medewerkers

Als medewerker facilitaire dienstverlening doe je ondersteunend werk. Je taken kunnen per bedrijf heel uiteenlopend zijn bijv. van het spoelen van kranen (preventie legionella) tot huishoudelijke werkzaamheden en postverzorging. Facilitaire dienstverlening is dan ook een heel breed begrip. Beroepen in de facilitaire dienstverlening hebben 1 ding gemeen, ze ondersteunen bedrijven bij hun kerntaken.

 

Waar kun je o.a. werkzaam zijn;

zorginstelling, conferentieoord, bedrijfskantoor, een cateringbedrijf, hotel, onderhouds- en/of schoonmaakbedrijf.

 

Lijkt het jou wat om via ons in de facilitaire dienstverlening aan de slag te gaan? Dit bied een diversiteit aan bedrijven (altijd een of meer die bij jou passen), afwisseling, zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent en nog veel meer voordelen. Overtuigd?

Schrijf je dan nu in of neem telefonisch contact met ons op.

Ga direct naar:

Werkgever
Medewerker