Scholingsoverzicht

Steigerbouwopleiding

Ben jij geïnteresseerd in steigerbouw? Wil jij graag op hoogte werken, op veel afwisselende projecten werken en het vak leren in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je al enige ervaring in de steigerbouw hebt, ben je bij ons van harte welkom.

Vanaf 1 januari 2017 geldt een nieuwe richtlijn. Om na deze datum als steigerbouwer te kunnen werken, moet je verplicht en aantoonbaar geschoold zijn door middel van een persoonscertificaat. De steigerbouwers die bij ons opgeleid worden, kunnen zonder problemen het benodigde certificaat halen!

Wij leiden hulpmonteurs steigerbouw, monteurs steigerbouw en 1e monteurs steigerbouw op. Onze steigerbouwers hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, vakkennis en regels die gelden. Zij zullen jou samen met een échte leermeester de fijne kneepjes van het vak leren!

Je kunt je elk moment van het jaar bij ons aanmelden. Samen kijken we welke manier van opleiden bij jou past. Niet iedereen maakt namelijk dezelfde ontwikkeling door. Via deze manier van aanpak willen en kunnen wij je zo snel mogelijk, zo goed mogelijk opleiden!

De voordelen om bij ons de opleiding te volgen op een rijtje:

  • Het vak leren in de praktijk
  • Verschillende manieren van steigers monteren/demonteren. O.a. Tubelock en pijp-koppeling.
  • Ervaring opdoen en ondersteund worden door steigerbouwers met jarenlange ervaring
  • Opgeleid worden door een échte leermeester!
  • Elk moment van het jaar beginnen
  • Persoonlijk opleidingsplan
  • 100% baangarantie!

Ben je al enthousiast? Twijfel niet en meld je aan!

Metselopleiding

Ben je geïnteresseerd in werken als metselaar?

Als leerling ga je 5 dagen in de week maandag t/m vrijdag van 7:00 t/m 16:00 leren metselen bij onze metselschool aan de Kanaalstraat 102 te Dongen. Door onze leraar metselaar worden 3 verschillende metselverbanden geleerd. 1- Wildverband, 2- Halfsteensverband en 3- kruisverband. De opleiding duurt gemiddeld 12 weken inclusief een stageplek van 4 weken. Na de 12 wekelijks opleiding, zijn ze als leerling metselaar in te zetten voor werkzaamheden.

Voor meer informatie kunt u ons mailen naar info@jobandtraining.nl