Onze diensten

Uitzenden

Job & Training heeft een personeelsbestand met flexibele arbeidskrachten in verschillende vakgebieden. Dit maakt dat wij kunnen inspelen op de tijdelijke tekorten van de arbeidsmarkt. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u snel en efficiënt inspelen op pieken en dalen in de personele bezetting (bijv. door kortdurend uitval door ziekte, vakantieperiode, zwangerschapsverlof etc.).

Wij doen dit vol passie en zijn ons van zowel de voordelen als de nadelen die dit met zich mee brengt bewust. Een van onze kernwaarden is dan ook dat het van belang is om goede matches te maken tussen opdrachtgevers en tijdelijke werknemers. Op die manier is een tijdelijke werknemer snel geïntegreerd binnen het bedrijf van de opdrachtgever en voelt zich op zijn plaats. Onze ervaring is dat op die manier een opdrachtgever sneller gebruik kan maken van de krachten en kwaliteiten die een tijdelijke werknemer met zich mee brengt.

Detachering

Job & Training biedt uw bedrijf ook de mogelijkheid om personeel in te huren op basis van detachering. Op die manier kunt u snel en makkelijk aan personeel komen. Dit kan interessant zijn wanneer u bijv. voor langere tijd gebruik wil maken van de krachten en kwaliteiten van een zelfde persoon voor een langere periode ( bijv. bij langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, speciaal project).

Wanneer wij een geschikte kandidaat voor u hebben geselecteerd zullen wij deze aan u voorstellen en op basis daarvan kunt u allebei kijken of u met elkaar wil samenwerken. Ons detacheringsbureau blijft verantwoordelijk voor de kandidaat en draagt het werkgeversrisico. Andere wensen hierin zijn ook bespreekbaar.

Werving en selectie

Het is voor uw als bedrijf in welke vakgebied dan ook, mogelijk om een vacature door ons uit te laten zetten. Wij plaatsen deze vacature op onze eigen website en zijn daarnaast aangesloten bij verschillende vacature sites.

Een werving en selectie traject als bedrijf kost vaak een hoop tijd en tijd is geld en energie. Je moet namelijk een vacaturetekst opstellen, sollicitatie brieven, CV’s doornemen, kandidaten afwijzen, de juiste selecteren, uitnodigen en spreken. Deze tijd in uren moet ook betaald worden. Op die manier biedt het u als bedrijf vaak voordelen om dit uit te besteden. Wij zijn getraind in het werven en selecteren van kandidaten en opstellen van vacatures. Samen met u nemen wij het profiel van de desbetreffende vacature door, zodat wij de juiste kandidaat voor u kunnen selecteren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en of meer informatie.

Training

Job & Training vindt het belangrijk om aan te sluiten bij de hedendaagse vraag van de arbeidsmarkt. Om hier goed op in te kunnen spelen is het voor ons van belang om ontwikkelingen en trends van de arbeidsmarkt in de gaten te houden en ons personeel deze ontwikkelingen en trends met kennis en vaardigheden bij te brengen. Zo kunnen wij u verzekeren van het juiste aanbod.
Dit bieden wij niet alleen voor ons eigen personeel. Het is voor u ook mogelijk om uw eigen personeel hier in te scholen en of te trainen. Het ene bedrijf is het andere bedrijf niet, dus heeft u een specifieke training en of scholing vraag, geen probleem! Samen met onze coach zullen wij uw wens in kaart brengen en een scholing of training voor u op maat ontwikkelen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er? Werk je graag voor verschillende opdrachtgevers maar besteed je de zoektocht naar potentiële opdrachtgevers of opdrachten liever uit? Dan ben je bij Job&Training op het juiste adres.

Wij horen in een persoonlijk gesprek graag wat jou werkervaring is en waar de wensen en behoeften liggen. Met deze informatie vinden wij altijd een opdracht voor jou.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.