Wie we zijn

Job & Training is een jong en dynamisch bedrijf wat zich inzet voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar banen, personeel of werk. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze en vinden het belangrijk dat onze of uw toekomstige werknemers goed aansluiten bij de wensen en visie van uw bedrijf. Een gemotiveerde werknemer presteert immers beter en hier heeft zowel de opdrachtgever als werknemer baat bij.

Job & Training specialiseert zich daarnaast door mensen op te leiden en/of om te scholen. Dit gebeurt door middel van vakmensen. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen worden de leerlingen of huidige professionals deskundig opgeleid en/of bijgeschoold met doel dat ze hun skills direct kunnen tonen in de praktijk.

Wij vinden het belangrijk om constant te ontwikkelen en zo in te spelen op de banenmarkt. Daarom zijn wij flexibel en bereidt om met u mee te denken. Heeft u een specifieke vraag en of wens neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Greet Vreijsen

Greet Vreijsen

Directrice

Oprichtster J&T. Als hoofd van de organisatie ben ik verantwoordelijk voor alle werkprocessen en de uitvoering hiervan. Door mijn jarenlange werkervaring in verschillende branches (centrum voor loopbaanorganisatie, catering, administratie, groothandel beurs) heb ik voldoende ervaring om mijn medewerkers te coachen en te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ik ben innovatief en creatief ingesteld. Dit helpt mij bij de continue zoektocht naar ontwikkelingsmogelijkheden voor onze organisatie. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en klein kinderen. Ook maak ik graag tijd voor wandelen en de sportschool.

Wesley Hermans

Wesley Hermans

Project Coordinator

Als manager operations ben ik verantwoordelijk voor de (bouw) projecten die in omloop zijn. Ik onderhoud het contact met relaties en werknemers. Ik zie er op toe dat er kwaliteit en maatwerk geleverd wordt. Mijn werk vraagt om organisatie, inschattingsvermogen en flexibel zijn. In mijn vrije tijd geniet ik van voetbal en mijn gezin.
Eline Vreijsen

Eline Vreijsen

Personeelszaken

Bij J&T ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden. Ik zorg onder andere voor de financiële administratie, maar bijvoorbeeld ook voor alle personeelsadministratie. Daarnaast houd ik mezelf bezig met de sociale media van ons bedrijf en het beheer van de website. Ik typeer mijzelf als een rustig, secuur en zelfstandig persoon, die altijd alles graag zo goed mogelijk wil uitvoeren. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek met de paardensport bezig en doe ik leuke dingen met mijn gezin.

Laura Vreijsen

Laura Vreijsen

Accountmanager

Als Account Manager bij J&T onderhoud ik de relaties met bestaande opdrachtgevers en ben ik opzoek naar nieuwe opdrachtgevers in de verschillende vakgebieden. Mijn kracht zit hem in goed kunnen luisteren en gerichte vragen stellen waardoor ik de wens van de opdrachtgever en werknemer kan vertalen naar een goede match. Door mijn eigen jarenlange ervaring als HBO-verpleegkundige in de functie van senior heb ik een dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling. Ik ben kritisch, secuur en makkelijk in contact. In mijn vrije tijd geniet ik graag van mijn 2 dochters en ga zo nu en dan naar de sportschool.